Recreatieschaatsen

Voor wie is recreatieschaatsen bedoeld?

Als je beter wilt leren schaatsen in een gezellige en/of fanatieke groep dan zit je goed bij de recreanten. Voor het ASV-recreatieschaatsen geldt een minimumleeftijd van 13 jaar. Er geldt geen maximumleeftijd, je kunt dus zo lang door gaan als je wil. Onder de recreanten bevinden zich overigens uitstekende jonge en oudere schaatsers die vaak niet onder doen voor wedstrijdschaatsers. De schaatslessen worden gegeven op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Het schaatsseizoen start half oktober en loopt door tot half maart.

Ben je op 1 juli 12 jaar of jonger dan kun je je aanmelden voor het jeugdschaatsen van ASV.

Overzicht trainingen:

Wil je als recreant een keer aan een schaatswedstrijd deelnemen, dan is er de mogelijkheid om een wedstrijdkaart aan te schaffen naast je recreatieabonnement. Deze wedstrijdkaart moet worden aangevraagd via bovenstaand formulier. De licentie moet je zelf aanschaffen bij de KNSB.

Voor alle uren geldt dat er minimaal 10 inschrijvingen moeten zijn. Hieronder de overzichten op welke dagen en tijdstippen er training kan worden gegeven.

Helaas is er op dit moment alleen nog plek op de donderdag van 18:20 - 19:20!

Recreatie trainingen
Wanneer Training / Trainers (onder voorbehoud)

Maandag

19:40u - 20:40u

Abonnementsuur (VOL)

Trainers: Anton Spaan / Charles van der Horst / Bert Groot Roessink

Donderdag

18:20u - 19:20u

Publiek/abonnementsuur, op dit uur zijn er ook individuele schaatsers actief op de baan.

Trainer: Ryanne Westenberg

Donderdag

19:40u - 20:40u

Abonnementsuur (VOL)

Trainer: Edwin Vollenbroek

Zondag

09:20u - 10:20u

Gezinsuur, op dit uur trainen ook minder jarigen. Hier dient men rekening mee te houden (VOL)

Trainers: Anton Spaan / Charles van der Horst

Zondag

18:00u - 19:00u

Abonnementsuur (VOL)

Trainster: Miranda Hulst

Aanmelden voor het recreatieschaatsen

Aanmelden kan via in invullen en insturen van de gegevens onderaan deze pagina.

De officiële aanmelding wordt naar BGA (BaanGrootAmsterdam) gestuurd. Zij gaan dit in hun administratie verwerken en activeren. Zodra de aanmelding is geactiveerd kan deze na 25 oktober niet meer worden geannuleerd. 

Aanmeldregels

  • Aanmelden vóór 27 augustus Na 27 augustus loop je in risico dat je abonnement niet op tijd verwerkt is en je dus niet al direct kunt trainen.
  • Na 1 november kan een abonnement niet meer worden geannuleerd en worden de kosten in rekening gebracht tenzij je middels een doktersverklaring kunt aantonen dat je dit seizoen niet (meer) kunt schaatsen.
  • Voor wijziging schaatsabonnement na 1 november wordt er door de BGA-administratiekosten € 10 euro administratiekosten in rekening gebracht. Zorg er bij wijzigen dus voor dat je de coördinator uiterlijk 25 oktober op de hoogte stel van de wijziging.
  • De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en toegewezen
  • Toewijzing, wijziging en verlies abonnementen: beleid voor toewijzing recreatie- en wedstrijdschaatsen abonnementen.

Kosten

De kosten voor de trainingen en het verplichte ASV-lidmaatschap zijn te vinden op de tarieven pagina.
Als de inschrijving definitief is en de tarieven zijn vastgesteld ontvangt u een factuur via de e-mail van onze penningmeester.

Voor vragen t.a.v. het recreatieschaatsen kunt u contact opnemen met de coördinator, Martin Staal, via het contactformulier.


Aanmeldingsformulier recreatieschaatsen

Let op:

  • De 'wachtlijst optie' alleen gebruiken als de optie van het trainingsuur niet meer beschikbaar is!!!
  • Heb je de wachtlijst optie eenmaal aangeklikten, laat deze dan staan en geeft het uur dat je al geselecteerd hebt als wachtlijst optie aan. Door een fout in de code is het niet mogelijk de 'wachtlijst optie' weer uitzetten. Excuses voor het ongemak.
Ouder(s)/voogd/verzorger(s):
Voor leden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.
Aanvullende gegevens t.b.v. het lidmaatschap
Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan [email protected]. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via [email protected]. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging van de aanmelding. Geen e-mail ontvangen controleer dan of je alle verplichte velden hebt ingevuld.