Skateclinics voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar

ASV geeft recreatieve inline-skate/skeelertrainingen trainingen voor de jeugd. Een overzicht van het aanbod is hieronder te vinden. Deze trainingen en clinics zijn zowel bedoeld voor ASV-leden als niet-leden.

Jeugd 6 t/m 12 jaar: Deelnemers leren de basisbeginselen van het inlineskaten waaronder remmen en hoe veilig te vallen. Aan het eind kun je veilig over de fietspaden skaten of aan een toertocht meedoen

De clinics worden gegeven op de woensdagmiddag van 13:30 - 14:30  en van 14:45 - 15:45

Start: We starten met een nieuwe serie lessen vanaf woensdag 10 mei 2017 (6 lessen)

Kosten: 6 lessen € 30,00 (ASV-leden € 24,00)

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te zenden.

Alle lessen worden gegeven op de ASV Inline-skatebaan in het Fanny Blankers-Koen sportpark (Competitieweg 5, Almere Stad). De ASV inline-skatebaan is goed te bereiken met de fiets, bus (halte FBK-sportpark) of auto. Parkeren kan voor de ingang.

De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van skates, een valhelm, pols-, elleboog en kniebeschermers. Uiteraard kun je ook je eigen skates/skeelers gebruiken.

Tijdens de lessen is het dragen van een helm verplicht . Het dragen van pols-, knie-, en ellenboogbeschermer wordt sterk aangeraden.

Aanmelden: Aanmelden voor de trainingen kan door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en in te sturen.
Graag gepast betalen want pinnen is niet mogelijk.

Logo Sportpaleis

Aanbieding: Deelnemers ontvangen een 10% kortingsbon om nieuwe skates of beschermingsmateriaal aan te schaffen bij Sport 2000 Sportpaleis, Corridor 8.

Nog vragen: stuur een e-mail aan: edgar@asv-almere.nl.

Jouw gegevens
Lessen
ASV Lidmaatschap
randomness