Zomervakantie skeelerlessen voor jeugd

Wil je goed leren skeeleren?

In de eerst en de laatste week van de zomervakantie bieden ASV en De Schoor skeelerlessen aan voor de jeugd van 7 t/m 14 jaar. 

Veel jongeren en volwassenen gaan weer over de mooie fietspaden van Almere skeeleren. Almere is, met de vrij liggende fietspaden een ideale stad om te kunnen skeeleren.  Wil je de basisvaardigheden, zoals remmen, vallen en behendigheid, beter onder de knie krijgen, of je techniek verbeteren, dan biedt de ASV in samenwerking met De schoor in de zomervakantie drie skeelerlessen aan. 

De skeelerlessen zijn op 18, 19, 21 juli en 22, 23, 25 augustus 2022

7 t/m 14 jaar: kunnen zelfstandig staan en voortbewegen. Er wordt aandacht besteed aan veilig skeeleren, leren remmen, vallen en overige basisbeginselen.

De kosten voor de drie lessen zijn maar € 10,00 inclusief de huur van skate, helm en pols-, elleboog en kniebescherming. Je kunt natuurlijk ook je eigen skates en beschermingsmateriaal meenemen. Pak deze kans om beter en veiliger te leren skeeleren en daarmee met nog meer plezier te kunnen skeeleren.

Het dragen van een goede helm is verplicht!

De lessen worden gegeven op de skeelerbaan van ASV (Competitieweg 5 FBK-park) en worden georganiseerd door ASV in samenwerking met de buurtsportcoach van De Schoor.

Wil je je inschrijven? Vul dan het onderstaande gegevens in en stuur het formulier in.

 Bij deelname ontvangt je 10% korting bij Sport 2000 op aanschaf van skeelermaterialen.

Ouder(s)/voogd/verzorger(s)
Voor deelnemers t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord zijn met deze aanmelding.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASv Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

randomness