Aanmelden jeugdschaatsen

De jeugdschaatslessen vinden plaats op zaterdagochtend van 09:20 - 10:20 in Amsterdam op de Jaap Edenbaan.

Schaatsers die afgelopen seizoen al abonnee waren hebben voorrang ten opzichte van nieuwkomers. Jeugdschaatsen is voor kinderen die op 1 juli minimaal 6 en maximaal 13 jaar oud zijn. De kosten voor dit schaatsseizoen zijn op dit moment nog niet definitief vastgesteld. De tarieven zijn te vinden op de ASV-tarievenpagina. Als de inschrijving definitief is en de tarieven zijn vastgesteld ontvang je een rekening.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de aanmelding op het ingevulde e-mailadres. Geen e-mail niet ontvangen neem dan contact op met de webmaster (webmaster@asv-almere.nl).

Voor jeugdleden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.

ASV lidmaatschap
Vul de onderstaande gegevens in t.b.v. het ASV lidmaatschap. Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan ledenadministratie@asv‑almere.nl. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.

Na het insturen ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigings-email, geen email neem dan contact op met webmaster@asv-almere.nl.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

randomness