Aanmelden wedstrijdschaatsen

De trainingen vinden plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam

Wijzigen t.o.v. vorig jaar:

  • De licenties dienen zelf door de schaatsers aangevraagd te worden bij de KNSB
  • De lesuren gaan alleen door wanneer er minimaal 9 wedstrijdrijders zich hebben aangemeld voor het betreffende lesuur!

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 augustus 2018.

Houd je Jaap Edenbaan-toegangspas en KNSB relatienummer bij de hand. Deze heb je nodig voor de aanmelding. Heb je nog geen Jaap Edenbaan-toegangspas of ben je deze kwijt dan dien je tevens een nieuwe toegangspas aan te vragen.

De kosten zijn afhankelijk van de leeftijd en het aantal lesuren. De tarieven zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de aanmelding op het ingevulde e-mailadres. Geen e-mail niet ontvangen neem dan contact op met de webmaster (webmaster@asv-almere.nl).

Lesuur
Schaatsers en trainers hebben aangegeven bij voorkeur in/aan meer homogene groepen les/training te krijgen/geven, zodat meer tegemoet gekomen kan worden aan de specifieke wensen van de groep. ASV kan hierdoor meer kwaliteit bieden in de lessen/trainingen. Indien ingeschreven wordt bij een groep niet overeenkomstig de schaatskwaliteiten is het mogelijk dat u onvoldoende aandacht krijgt. Wij verzoeken u daarom daarmee rekening te houden bij het maken van de groepskeuze.
Persoonsgegevens
Vul de onderstaande gegevens in t.b.v. het ASV lidmaatschap. Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan ledenadministratie@asv‑almere.nl. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.
Ouder/voogd/verzorger
Voor jeugdleden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.