Flex-abonnement voor recreatieschaatser

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Kun je niet het elke week in winterseizoen deelnemen aan de schaatslessen of wil je kijken of schaatslessen iets voor jou is dan kun je met een flex-abonnement voor ASV-leden meedoen met de schaatslessen op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam en Leisure World in Dronten. Een flex-abonnement bestaat uit 5 of 10 lessen. 

Met een flex-abonnement kun je op deelnemen aan de volgende groepslessen:

Dag Tijdstip Waar Niveau Trainer(s) Maximaal aantal
flex-deelnemers
Donderdag 18:20 - 19:20 Jaap Eden IJsbaan, Amsterdam Beginners Sjoerd Wezenberg 4
Donderdag 20:15 - 21:25 Leisure World, Dronten Beginners en gevorderden Harry Supheert / Nena Hooghiemstra (Nov) 5
Zondag 10:00 - 11:00 Leisure World, Dronten Beginners en gevorderden Anton Spaan / Charles van der Horst 2

Om de lessen te kunnen volgen dien je eerst een flex-abonnementskaart aan te schaffen voor 5 of 10 lessen. De kosten voor een flex-abonnementskaart zijn respectievelijk: € 35,00 of € 60,00. De flex-abonnementskaart is exclusief toegang tot de ijsbaan. De toegang tot de ijsbaan dienen zelf aangeschaft te worden bij de ingang van de ijsbaan. De trainingen worden gegeven tijdens "publieksuren". De entreekosten voor de ijsbaan zijn te vinden op de website van de ijsbanen, Jaap Eden IJsbaan en Leisure World.

Omdat er een maximum is aan het aantal flex-deelnemers per les is het nodig dat je je van tevoren aanmeldt voor een training. Als het aantal extra deelnemers is bereikt kun je deze optie niet meer selecteren. 
Je kunt je keuze direct bij het aanmelden voor het flex-abonnement of op een later tijdstip aangeven via de dezelfde webpagina. Vooraf aanmelden voor een les is verplichtDoe je dat niet dan kan de trainer je deelname aan de les weigeren!

Wil je graag gebruik maken van een flex-abonnement en ben je nog geen lid meld je dan eerst aan als lid via: lid worden van ASV.

randomness