Flex-abonnement voor recreatieschaatsers

Is het door omstandigheden er niet van gekomen om je vast te leggen aan een trainingsuur? Zou je af en toe wel een training willen bijwonen op het moment dat het jezelf uitkomt?

Wij als ASV willen hierin jullie tegemoet komen met een 5 en 10 ritten trainingskaart voor resp € 26,00 en € 50,00 zodat je adhoc toch een training kunt bijwonen.

Doordat we in Dronten trainen tijdens de publieksuren en op donderdagavond op de Jaap Eden is het mogelijk een losse toegangskaart te kopen en je met de strippenkaart aan te sluiten bij een training.

De mogelijkheden zijn:

Donderdagavond  20:15u bij Leisureworld in Dronten,         beginners en gevorderden
Zondagmorgen     10:00u bij Leisureworld in Dronten,         beginners en gevorderden
Donderdagavond  20:30u op de Jaap Eden in Amsterdam,  vergevorderden

Omdat er een maximum is gesteld aan de groepsgrootte is het nodig dat je je van te voren aanmeldt voor de training van je keuze. Als het aantal extra deelnemers is bereikt kun je deze mogelijkheid niet meer selecteren. 
Je kunt tegelijk of op een later tijdstip aangeven welk lessen je wil volgen, vooraf aanmelden voor een speciefiek les is wel vereist i.v.m. het maximaal aantal deelnemers.

Op dit moment is het flex-abonnement alleen beschikbaar voor leden van de ASV.

Selecter hieronder een of meerdere regels uit de lijsten. Indien een regel niet meer te selecteren is dan zijn het maximaal aantal aanmeldingen bereikt. ​Gebruik de crtl -(Windows) of cmd-toets (Mac) om meerdere regels te selecteren.

randomness