Schaatsen op het Schipperplein 2020-2021

De schaatsbaan aan het Schipperplein begin december open.

(onder voorbehoud van de weersomstandigheden!)

In de winterperiode 2020/2021 maken de Gemeente Almere, Stichting De Schoor en de Almeerse Schaats- en Inlineskate vereniging (ASV) het weer mogelijk, dat er geschaatst kan worden door schoolkinderen en voor het publiek op het kunstijsbaantje op het Schippersplein in Almere Centrum!

 

Schaatsen n.a.v. de nieuwe regels rond de Corona

Schaatsen op de Jaap Edenbaan voor de ASV-abonnementhouders (recreatie- en wedstrijdschaatsers)

In deze coronatijd gaat het schaatsen op de ijsbanen anders dan normaal. Het belangrijkste echter is, dat we op de Jaap Edenbaan vooralsnog kunnen schaatsen. Het ASV-bestuur dringt erop aan, dat alle ASV-ers zich strikt aan de regels en afspraken houden en de aanwijzingen van de toezichthouders opvolgen. Alleen dan blijft het mogelijk om de Jaap Edenbaan open te houden. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd blijft van de mogelijke wijziging van de regels en afspraken. Zie https://www.jaapeden.nl/

Dave van Dam Inline-Cup Almere zaterdag 5 september 2020

Dam Inline-Cup Almere baan+marathon zaterdag 5 september 2020

Het programma is te vinden op Schaatsen.nl.

Uiteraard zullen de wedstrijden gehouden worden in overeenstemming met de RIVM-richtlijnen. Dit geldt zowel voor de deelnemers als de bezoekers.

Let op: De kantine is gesloten wel is er (gratis) koffie, thee en water beschikbaar voor de jury, deelnemers en bezoekers.