Skeeleren/inline-skaten op de baan voor ASV-leden en niet-leden

Vanaf zondag 1 augustus t/m woensdag 15 september is de skeelerbaan weer geopend. De openingstijden zijn op zondagen van 11-12 uur en op woensdagen van 20-21 uur.

De toegang is via de kantine. Er is GEEN verhuur van skeelers en beschermingsmateriaal. Wel worden -indien nodig- helmen uitgeleend. Het dragen van een helm is verplicht.

Ook moeten deelnemers en bezoekers zich houden aan de geldende coronamaatregelen.

ASV hoopt, dat er goed gebruik gemaakt gaat worden van dit skeeleraanbod!!!!

ASV-ers Rosalie van Vliet en Bret Groot op het EK inlineskaten in Portugal

Van 19 t/m 25 juli waren Rosalie en Bret actief op het Europees Kampioenschap inlineskaten op de piste Arsenal de Canelas in Portugal.

Het kampioenschap bestaat uit verschillende onderdelen. Zij deden aan een aantal onderdelen mee met prima resultaten. 
Rosalie werd 7e op de 5 kilometer puntenkoers. Helaas kwam Bret op dit onderdeel ten val. Bij de afvalkoers werd Bret 12e en bij de 1000 meter werd hij 5e. 
Door een val tijdens de relay van de jongens werden ze uit de wedstrijd gehaald. De meiden waren in de voorronde heel mooi derde, maar de tijd was net niet snel genoeg voor de finale. 

ASV succesvol op Dave van Damcup

Na een lange coronaperiode heeft ASV zaterdag 24 juli j.l. een jeugd inlineskatewedstrijd kunnen organiseren. De strijd ging om de 'Dave van Damcup'.

Het ASV-team bestaande uit Ayla, Lara en Yasmin Kaldenbach en Bas Haakman heeft zich goed laten zien. Lara Kaldenbach haalde een uitstekende 2e plaats en Bas Haakman werd 3e bij de individuele wedstrijden.

randomness