MEDEDELING: I.v.m. grote ongewenste drukte op en rond het ijsbaantje Schipperplein hebben ASV en gemeente besloten alle activiteiten op de ijsbaan vanaf donderdag 31 december 2020 te beëindigen.

De grote aantallen schaatsers, helpers en toeschouwers maken het uitvoeren van georganiseerde en publieke activiteiten onverantwoord in de huidige lockdown. De ijsbaan op het Schipperplein blijft in ieder geval t/m 9 februari 2021 gesloten. Na de persconferentie over de coronamaatregelen in februari wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn ná 9 februari 2021

De gemeente Almere en de ASV begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor de gebruikers van het schaatsbaantje en hopen op begrip.

Schaatsen n.a.v. de nieuwe regels rond de Corona

Schaatsen op de Jaap Edenbaan voor de ASV-abonnementhouders (recreatie- en wedstrijdschaatsers)

In deze coronatijd gaat het schaatsen op de ijsbanen anders dan normaal. Het belangrijkste echter is, dat we op de Jaap Edenbaan vooralsnog kunnen schaatsen. Het ASV-bestuur dringt erop aan, dat alle ASV-ers zich strikt aan de regels en afspraken houden en de aanwijzingen van de toezichthouders opvolgen. Alleen dan blijft het mogelijk om de Jaap Edenbaan open te houden. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd blijft van de mogelijke wijziging van de regels en afspraken. Zie https://www.jaapeden.nl/

Dave van Dam Inline-Cup Almere zaterdag 5 september 2020

Dam Inline-Cup Almere baan+marathon zaterdag 5 september 2020

Het programma is te vinden op Schaatsen.nl.

Uiteraard zullen de wedstrijden gehouden worden in overeenstemming met de RIVM-richtlijnen. Dit geldt zowel voor de deelnemers als de bezoekers.

Let op: De kantine is gesloten wel is er (gratis) koffie, thee en water beschikbaar voor de jury, deelnemers en bezoekers.