Start ASV Jubileumjaar

Locatie: Skeelerbaan, Competitieweg 5, FBK-park, Almere.

13.00 ‑ 14.00 uur - Ook voor belangstellende van buiten de vereniging (toegang gratis)

13:00 ‑ 14:00

Vrije skeeleren, steppen maar ook een inlineskate clinic voor de jeugd gegeven door ASV jongeren en een clinic voor volwassenen gegeven door Anton en Charles.

Heb je geen step/skates/bescherming? Dan kun je die uiteraard lenen.

Met gratis clinics (incl. koffie, thee, fris).

 

14:30 ‑ 17:00 uur - exclusief voor ASV-leden (en familie)

14:30 ‑ 14:40

De opening zal worden verzorgd door de voorzitter van ASV ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de vereniging. Tijdens deze opening zullen de topskaters van ASV van het afgelopen seizoen in het zonnetje worden gezet, gevolgd door de uitreiking van een speciale editie van de ASV-clubkrant met interviews met ASV-leden. Ook zal het programma voor de rest van 2024 worden gepresenteerd tijdens dit evenement

14:45 ‑ 15:15

Diploma-uitreiking jeugdschaatsen

Uitreiking van de prijzen voor de clubkampioenschappen langebaan schaatsen op de JE baan gereden op 20 maart

15:15 ‑ 16:00

Clinic voor ASV-jeugdinlineskategroep gegeven door Sylke Kas en David Holmes

16:00 ‑ 16:15

Inlineskate-demonstratie door de ASV Inlineskategroep

16:15 - 16:30 Fietstraining-demonstratie. De fietstrainingen zijn gericht op behendigheid
14:30 - 17:00 Vrij skeeleren voor ASV-leden, springkussen /  steppen
14:30 - 16:30

Maak samen met Bart Reindersma je eigen ets! Bart is een ervaren etskunstenaar die onder andere werkt voor het Rembrandthuis en het Rijksmuseum. Nu krijg jij de kans om met hem samen te werken aan jouw eigen ets. Deze workshop is geschikt voor zowel jeugd als volwassenen.

Het thema van de etsen is schaatsen/skeeleren.

Meerdere personen kunnen tegelijkertijd aan de slag met het maken van de ets. We hebben plexiglasplaten beschikbaar voor maximaal 50 personen. Je kunt je eigen tekening meenemen of een tekening/foto van ongeveer 8,5 x 13,5 cm (een foto van 10 x 15 cm werkt ook). Plaats deze onder een plexiglasplaat en gebruik een kraspen om je afbeelding in de plaat te graveren. Samen met Bart vul je de plexiglasplaat met drukinkt en vervolgens druk je onder begeleiding van Bart je eigen afdruk af met behulp van een drukpers. Als je een eigen lijstje meeneemt voor een ets van ongeveer 10 x 15 cm, heb je na afloop een prachtige eigen ets om op te hangen. Vergeet niet om een katoenen lap mee te nemen (een stuk van een oud laken werkt perfect!) om de plexiglasplaat in te wrijven met drukinkt. Als je meerdere lappen hebt of een heel oud laken, neem die dan ook mee.

Wees er snel bij, want VOL=VOL. Voor meer informatie over Bart, bezoek: [https://www.heliogravure.nl/de-kunstenaar] of bekijk het interview met Bart op 1Almere.nl.