Boek uw busreis via ’Van Fraassen Travelling’ en ASV ontvangt 5% provisie per boeking.

ASV reist al 14 jaar naar de Weissensee. Altijd met dezelfde chauffeur Ron Smit. Hij werkt bij Van Fraassen Travelling. ASV heeft met John Hage, de directeur van Van Fraassen Travelling een sponsorovereenkomst afgesloten. Onderdeel hiervan is dat ASV van iedere geboekte reis 5% provisie ontvangt als via leden een bus wordt gehuurd bij van Fraassen Travelling. Laat dan de naam ‘ASV’ als code opnemen.

Wilt u een bus voor uw bedrijf boeken via Van Fraassen Travelling?Van Fraassen Travelling

Voor elke busreis die via ASV-leden of  ‘derden’ onder vermelding van ‘ASV’ geboekt wordt bij Van Fraassen Travelling / TCR ontvangt ASV 5% van het bruto bedrag (excl. BTW) van deze order in een ‘spaarpotje’ toegekend.

Oftewel, als er binnen het bedrijf waar uw werkt een bus geboekt moet worden en dit gebeurt bij Van Fraassen Travelling dan levert dit ASV 5% van de boeking op. U hoeft zelf de reservering niet te maken. Het maakt niet uit wie die boeking maakt als er maar wel ‘ASV’ bij vermeldt wordt.

Het opgebouwde bedrag in deze spaarpot wordt bij rekeningen voor ASV als sponsorbijdrage in mindering gebracht. ASV zal alle door de vereniging georganiseerde busreizen met Van Fraassen Travelling uitvoeren.

Voor boekingen bij Van Fraassen Travelling:

Naam: Ron Smit
Mail:   r.smit@tcrgroup.nl
Tel.:   06-83239597

randomness