Aanmelden schaatsseizoen 2017/2018

Hoewel de zomer in volle gang is worden de voorbereidingen voor het schaatsseizoen al weer getroffen. Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe schaatsseizoen. Onder het kopje SCHAATSEN vind je een drop-down menu en navigeer je naar jeugd-, recreatie- of wedstrijdschaatsen met een link naar de inschrijfformulieren. 
Omdat de vergadering van het gewest waarin de prijzen voor de abonnementen dit jaar pas begin juli plaatsvindt, zijn de genoemde prijzen tarieven indicatief. 
  
Wij zouden iedereen willen vragen zich zo spoedig mogelijk (uiterlijk voor 31 juli) aan te melden zodat we iedereen op tijd kunnen informeren of de training op het gewenste tijdstip doorgang kan vinden. 
  
Jeugdschaatsen: Jaap Eden Baan, Amsterdam: 
 • Zaterdagochtend van 09:30 tot 10:30

Wedstrijdschaatsen: Jaap Eden Baan, Amsterdam

 • Dinsdag     16:55 tot 18:00
 • Dinsdag* 18:15 tot 19:20 (gevorderde schaatser > 12 jaar)
 • Woensdag 19:40 tot 20:45 (marathonwedstrijden) 
 • Zaterdag    08:10 tot 09:15 
*) Een extra trainingsmogelijkheid om op de dinsdag van 18:15 tot 19:20 te kunnen trainen. Is er speciaal voor de gevorderde licentieschaatser in de leeftijdscategorie middelbare scholier en ouder. In verband met de drukte van dit uur bieden wij dit uur niet aan voor beginnende licentieschaatsers en jeugd in de lagere schoolleeftijd. 
Voorwaarde om deze twee trainingen aan te kunnen bieden is dat we twee groepen kunnen vormen van minimaal 8 schaatsers. Bij onvoldoende belangstelling zal het tweede trainingsuur vervallen. 
  
Recreatieschaatsen: 
Op basis van de peiling voor de belangstelling om in Dronten te recreatieschaatsen willen we komend seizoen naast de trainingen op de Jaap Edenbaan ook op donderdagavond en zondagochtend training aanbieden in Leisure World, Dronten. Daarnaast heeft de Jaap Edenbaan de uren waarop les mag worden gegeven aangepast. De voorwaarde voor elk uur is dat er voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 10 inschrijvingen per trainingsuur).
 
ASV heeft regels opgesteld voor het toewijzen van volgorde-kaarten voor het recreatieschaatsen. De regels zijn te lezen op de website: http://asv-almere.nl/beleidrecreatieschaatsen
 
Jaap Edenbaan, Amsterdam:
 • Maandag 19:15 - 20:15 (alleen abonnementen)
 • Donderdag 18:00 - 19:00 (gecombineerd met publiek)
 • Donderdag 19:15 - 20:15 (alleen abonnementen)
 • Zondag 09:15 - 10:15 (alleen abonnementen)
 • Zondag 18:00 - 19:00* (alleen abonnementen)
*) Uur geschikt voor oudere jeugd vanwege meerdere lesgroepen op hetzelfde uur. 
  
Leisure World, Dronten*:
 • Donderdag 20:15 - 21:15
 • Zondagochtend 10:00 - 11:00
*) We merken op dat de prijzen in Dronten wat hoger liggen dan op de Jaap Edenbaan i.v.m. de toegangsprijzen in Dronten.
 
Voor vragen m.b.t. het recreatieschaatsen kun je contact opnemen met Marjolein van Nes: recreatieschaatsen@asv-almere.nl
Voor vragen m.b.t. het jeugdschaatsen kun je contact opnemen met Jan Egbertsen: jeugdschaasten@asv-almere.nl
Voor vragen m.b.t. het wedstrijdschaatsen kun je contact opnemen met Titia van der Horst: aanmeldenwedstrijdschaatsen@asv-almere.nl.