Schaats jij mee voor de gehandicaptensport?

Charity Skate voor de Gehandicaptensport
Schaats jij met ons mee op 10 februari?

Op zaterdag 10 februari vindt een uniek evenement plaats op De Coolste Baan in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Samen met een aantal andere goede doelen organiseren wij de Charity Skate waarbij we de deelnemers uitdagen om zoveel mogelijk meters te schaatsen voor sporters met een handicap. 

Op de 333 meter ijsbaan in het Olympisch Stadion hebben de deelnemers op 10 februari één uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen. Iedere meter telt! Je wordt hierbij uitgedaagd door bekende (oud-)schaatsers.

Wil jij de unieke beleving hebben van het schaatsen in het Olympisch Stadion en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het vanzelfsprekend maken van sport voor mensen met een handicap op jouw eigen schaatsvereniging? Schrijf je dan nu in voor de Charity Skate!

Meld je aan!

Hoe werkt het?

Via de bovenstaande button kun je je inschrijven als individu of als familie. Ook kun je aangeven in welk tijdsblok je graag wilt schaatsen, wij doen ons best om je hier in te delen (maar kunnen dit niet garanderen). Na de inschrijving ontvang je van ons een e-mail met een link naar het donatieplatform waar je een profiel aan kunt maken en kunt starten met het vinden van sponsoren voor de (vele) rondjes die je gaat schaatsen! 

  • Datum: 10 februari
  • Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam
  • Inschrijfgeld: €12,50
  • Schaatsverhuur is mogelijk
  • Sponsorgeld individu: Minimaal €100,-
  • Sponsorgeld familie: Minimaal €200,-
  • 50% van jouw sponsorbijdrage gaat naar het aangepast schaatsen op jouw vereniging! 

Waar doen we het voor?

 

In Nederland zijn er ruim 1,7 miljoen mensen voor wie sporten nog steeds niet vanzelfsprekend is. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen toegankelijk en vanzelfsprekend te maken. 

Sport maakt je fysiek en mentaal sterker, geeft zelfvertrouwen en bouwt aan relaties. Vind jij ook dat sport voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn? Schaats dan mee met de Charity Skate en sta samen met ons als één team achter sporters met een handicap!

 
Copyright © 2018 Fonds Gehandicaptensport
 
randomness