Winter Playground Almere

(English version)

Winter Playground Almere is een GRATIS ijsbaan van 200 meter lang speciaal voor kinderen in het stadshart van Almere Stad. Adres: Schipperplein 1 Almere

De ijsbaan is 24 uur per dag open en gratis toegankelijk van november t/m maart voor iedereen. Elke woensdag en vrijdag tovert de ASV het om naar de Winter Playground Almere met muziek, animatie, schaatsverhuur vanaf 50 cent en soms ook koek en zopie voor een prikkie.

Ook worden er schaatslessen aangeboden, dit gebeurt op woensdagmiddag. De kinderen leren hier dan schaatsen in 5 lessen. Dit aanbod is voor alle Almeerse kinderen van 6 tot en met 11 jaar oud. De lessen zijn elke woensdagmiddag van 13:30 tot 14:30 uur en van 14:45 tot 15:45 uur; Je kunt je (klein) zoon en/of dochter inschrijven voor 5 lessen voor 20 euro. Je krijgt dan een ASV strippenkaart. Je mag ook 5 euro per les betalen, dit is inclusief eventueel benodigde schaatshuur.

Voor meer informatie over en inschrijven voor de schaatslessen, zie hier: https://www.facebook.com/events/557388544721329/

Elke vrijdagmiddag van 15:00-18:00 uur kunnen schaatsen gehuurd worden vanaf 50 cent. Dit is een leuke recreatieve activiteit voor de hele familie. Er zijn verschillende soorten schaatsen beschikbaar waar je uit kunt kiezen; dubbele ijzertjes, easygliders, ijshockey schaatsen en combi noren van maat 30 t/m 46.

ASV en Winter Playground Almere wenst iedereen veel schaatsplezier bij ons op het Schipperplein.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.