Succesvolle Dag op de Dave van Dam-cup: Trots op ASV's Prestaties

Zaterdag 9 september was het weer zover: een wedstrijd van de Dave van Dam-cup op onze inlineskatebaan. De zon scheen fel en de temperatuur liep flink op. Daarom werd besloten om de langste afstand van het programma te schrappen. Gelukkig stond er nog een spannende relay op het programma.

Namens ASV deden Aafke, Ayla, Isabel, Lena, Madelon, Kjeld en Max mee aan de wedstrijd. De prestaties waren uitstekend. Bij de dames junioren B wist Lena de eerste plaats te veroveren, terwijl Isabel een knappe derde plaats behaalde. In de categorie dames junioren A-senioren liet Madelon zich van haar beste kant zien en pakte de derde plek. Bij de heren pupillen 1 wist Kjeld een mooie tweede plaats te bemachtigen, allemaal onder het deskundig toezicht van trainer David.

Reactie van Lena op het behaalde resultaat: Ik keek al de hele week uit naar deze wedstrijd en het was zo leuk. Met onze ASV club zitten we altijd in een tentje als we moeten wachten, maar dat is zo gezellig. Ik ben ook heel blij over het resultaat want ik ben eerste geworden! Mijn categorie is ook zo'n leuke groep en we kunnen altijd lekker kletsen met elkaar.

Al met al kunnen we weer trots zijn op deze resultaten. Het was een prachtige dag!

randomness