PUBLIEKSUUR: op zaterdagen VAN 10-11 UUR: Skeeleren/inline-skaten

De inline-skatebaan bestaat uit een 200-meter inlineskatepiste met oplopende bochten en een 400-meter vlakke asfaltbaan. De 200m inlineskatepiste is bedoeld voor de ervaren en snelle rijder. In overleg kunnen ook andere rijders er gebruik van maken. De 400-meter is opengesteld voor iedereen.
 

Wanneer: zaterdag 10:00-11:00

Toegangsprijs voor niet-leden: € 5,00 en € 3,00 voor kinderen tot 13 jaar. Betalen kan met de pin, met de QR-code via je mobiele telefoon of contant gepast. Voor ASV-leden is de toegang gratis.

Let op het publieksuur gaat niet door dit seizoen wegens gebrek aan belangstelling.

 

Tijdens alle ASV-activiteiten geldt: Skates aan; valhelm op! Het dragen van knie-, pols- en elleboogbeschermers wordt aangeraden. Heb je geen helm dan kun je er een van de vereniging lenen.

De inlineskatepiste en 400-meterbaan zijn ook te huren. Kijk daarvoor op verhuur.

Adres

Fanny Blankers-Koen Sportpark (FBK Sportpark)
Competitieweg 5, Almere-Stad
Buslijn M2: bushalte FBK Sportpark

Kaart weergeven

Parkeren

Bij de ingang van de inlineskatebaan is volop gratis parkeergelegenheid.

 

Privacyverklaring

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via [email protected]. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.