Skeeleren/inline-skaten op de baan

Mededeling: In verband met de corona crisis is de ASV skeelerbaan en -piste voor onbepaalde tijd gesloten. Zowel de inline-skatetrainingen als de skeeler mogelijkheden tijdens de publieksuren zijn afgelast. Houd deze website in de gaten mbt de actuele situatie.
 

De inline-skatebaan bestaat uit een 200-meter inline-skate piste met oplopende bochten en een 400-meter vlakke asfaltbaan. De 200m inlineskate piste is in eerst instantie bedoeld voor de ervaren en snelle rijder. In overleg kunnen ook andere rijder er gebruik van maken. De 400-meter is geschikt voor iedereen.

Inline-skatebaan is nu gesloten. Voorjaar 2020 gaan we weer open.

Dag Tijd Voor wie Toegangsprijs1) Wanneer
Woensdag 19:00 - 20:30 Leden en niet leden € 1,00  In verband met de corona crisis is de ASV skeelerbaan en -piste voor onbepaalde tijd gesloten
Zaterdag 10:30 - 12:00 Leden en niet leden € 1,00 op verzoek

1) Toegang voor ASV-leden, op vertoon van de lidmaatschapskaart gratis. Pinnen mogelijk.

Tijden alle ASV-activeiten geldt: Skates aan valhelm vast op! Het dragen van knie-, pol- en armbeschermer wordt zeer aangeraden. Heb je geen helm dan kun je er een van de vereniging lenen.

De inline-skatepiste en baan zijn ook te huren. Kijk daarvoor op verhuur.

Adres

Fanny Blankers-Koen Sportpark (FBK Sportpark)
Competitieweg 5, Almere-Stad
Bushalte: FBK Sportpark

Kaart weergeven

Parkeren

Bij de ingang van de inlineskatbaan is een, gratis, parkeergelegenheid.

 

Privacyverklaring

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.