Recreatieschaatsen

×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Unexpected end of serialized data in webform_node_load() (regel 1857 van /var/www/vhosts/asv-almere.nl/httpdocs/sites/all/modules/webform/webform.module).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 561 of 562 bytes in webform_node_load() (regel 1857 van /var/www/vhosts/asv-almere.nl/httpdocs/sites/all/modules/webform/webform.module).
×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Recreatieschaatsen in Amsterdam en Dronten.

LET OP:

De kunstijsbaan LeisureWorld in Dronten is wegens COVID-19 het hele seizoen gesloten. De ASV-training op zondagochtend in Dronten komt hiermee te vervallen.

De kunstijbaan Jaap Eden in Amsterdam is -vooralsnog- open. De ASV-trainingen gaan allen op de geplande tijden door, echter onder de strikte richtlijnen van de ijsbaan. Een dringend verzoek aan allen om je goed aan de richtlijnen en afspraken op én rond de ijsbaan te houden. Alleen dan kunnen we blijven schaatsen!

Naast het jeugdschaatsen (t/m 12 jaar) en het wedstrijdschaatsen biedt ASV ook schaatslessen aan voor recreanten. De schaatslessen worden dit winterseizoen alléén gegeven op de Jaap Edenbaan in Amsterdam! Het schaatsseizoen start half oktober en loopt door tot half maart.

Direct naar aanmeldformulier

Voor wie is recreatieschaatsen bedoeld?

Als je beter wilt leren schaatsen in een gezellige en/of fanatieke groep dan zit je goed bij de recreanten. Voor het ASV recreatieschaatsen geldt een minimum leeftijd van 13 jaar. Er geldt geen maximum leeftijd, je kunt dus zo lang door gaan als je wil. Onder de recreanten bevinden zich overigens uitstekende jonge en oudere schaatsers die vaak niet onder doen voor wedstrijdschaatsers.

Ben je op 1 juli 12 jaar of jonger dan kun je je aanmelden voor het jeugdschaatsen van ASV. 

Aanmelden voor het recreatieschaatsen
Aanmelden kan via het aanmeldformulier van het recreatieschaatsen (zie de knop hierboven).
Voor vragen t.a.v. het recreatieschaatsen kunt u contact opnemen met de coördinator via het contactformulier.

Proefles: Wil je kijken of schaatslessen wat voor jou zijn meld je dan aan voor een gratis kennismaak-les op zondagochtend: Aanmelden gratis proefles

Toewijzingsregels abonnementen

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. zie beleid voor toewijzing recreatie- en wedstrijdschaatsen abonnementen.

Overzicht trainingen:

Wil je als recreant een keer aan een schaatswedstrijd deelnemen, dan is er de mogelijkheid om een wedstrijdkaart aan te schaffen naast je recreatieabonnement. Deze wedstrijdkaart moet worden aangevraagd via bovenstaand formulier. De licentie moet je zelf aanschaffen bij de KNSB.

Voor alle uren geldt dat er minimaal 10 inschrijvingen moeten zijn. Hieronder de overzichten op welke dagen en tijdstippen er training kan worden gegeven.

Amsterdam Jaap Eden Baan

Dag Tijdstip Tijdens Trainer(s)
Maandag 19:40u - 20:40u (vol) Abonnementsuur Leon Westenberg
Donderdag 18:20u - 19:20u Publiek /Abonnementsuur Sjoerd Wezenberg
Donderdag 19:40u - 20:40u (vol) Abonnementsuur Claartje Groot Roessink
Zondag 18:00u - 19:00u (vol) Abonnementsuur Miranda Hulst

Dronten Leisure World

Dag Tijdstip Tijdens  Trainer(s)
Zondag 10:00u - 11:00u GEANNULEERD  

LET OP: Deze training is wegens de sluiting van Leisure World het hele seizoen 2020-2021 komen te vervallen. We hopen elkaar in de winter van 2021-2022 weer op het ijs in Dronten te kunnen ontmoeten. 

 

Overzicht aanmeldingen voor het recreatieschaatsen

Aanmelden recreatieschaatsen kan tot uiterlijk 31 augustus 2020.