Recreatieschaatsen

Recreatieschaatsen ASV-trainingen 16 oktober 2021 - 20 maart 2022.

De ASV-trainingen vinden plaats op de kunstijsbaan Jaap Edenijsbaan in Amsterdam.

Naast het jeugdschaatsen (t/m 12 jaar) en het wedstrijdschaatsen biedt ASV ook schaatslessen aan voor recreanten. De schaatslessen worden dit winterseizoen alléén gegeven op de Jaap Edenbaan in Amsterdam! Het schaatsseizoen start half oktober en loopt door tot half maart.

Direct naar aanmeldformulier

Voor wie is recreatieschaatsen bedoeld?

Als je beter wilt leren schaatsen in een gezellige en/of fanatieke groep dan zit je goed bij de recreanten. Voor het ASV-recreatieschaatsen geldt een minimum leeftijd van 13 jaar. Er geldt geen maximum leeftijd, je kunt dus zo lang door gaan als je wil. Onder de recreanten bevinden zich overigens uitstekende jonge en oudere schaatsers die vaak niet onder doen voor wedstrijdschaatsers.

Ben je op 1 juli 12 jaar of jonger dan kun je je aanmelden voor het jeugdschaatsen van ASV.

 

Aanmelden voor het recreatieschaatsen

Aanmelden kan via het aanmeldformulier van het recreatieschaatsen (zie de knop hierboven).
Voor vragen t.a.v. het recreatieschaatsen kunt u contact opnemen met de coördinator via het contactformulier.

Aanmelden tot uiterlijk 31 augustus 2021

De officiële aanmelding wordt naar BGA (Baan Groot Amsterdam) gestuurd. Zij gaan dit in hun administratie verwerken en activeren. Zodra de aanmelding is geactiveerd kan deze niet meer worden geannuleerd. U koopt namelijk een abonnement en toegangspas van BGA. Het abonnement en toegangspas staat op naam geregistreerd en kan niet worden overgedragen naar een ander persoon. Annulering is bij BGA na 1 oktober 2021 alleen mogelijk na overleggen van schriftelijk bewijs van een arts.

Toewijzingsregels abonnementen

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Zie beleid voor toewijzing recreatie- en wedstrijdschaatsen abonnementen.

 

Overzicht trainingen:

Wil je als recreant een keer aan een schaatswedstrijd deelnemen, dan is er de mogelijkheid om een wedstrijdkaart aan te schaffen naast je recreatieabonnement. Deze wedstrijdkaart moet worden aangevraagd via bovenstaand formulier. De licentie moet je zelf aanschaffen bij de KNSB.

Voor alle uren geldt dat er minimaal 10 inschrijvingen moeten zijn. Hieronder de overzichten op welke dagen en tijdstippen er training kan worden gegeven.

 

Amsterdam Jaap Eden Baan

Dag Tijdstip Tijdens Trainer(s)
Maandag

19:40u - 20:40u

VOL !

Abonnementsuur Leon Westenberg

Donderdag

18:20u - 19:20u

Publiek/Abonnementsuur

Sjoerd Wezenberg

Donderdag

19:40u - 20:40u

VOL !

Abonnementsuur

Edwin Vollenbroek

Zondag

09:15u - 10:15u

VOL !

Gezinsuur

Anton Spaan/Charles van der Horst

Zondag

18:00u - 19:00u

VOL !

Abonnementsuur

Miranda Hulst

De trainingen op Leisure World zijn komen te vervallen i.v.m. de sluiting van de baan.

Aanmelden recreatieschaatsen kan tot uiterlijk 31 augustus 2021.


 

Ouder(s)/voogd/verzorger(s):
Voor leden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.
Aanvullende gegevens t.b.v. het lidmaatschap
Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan ledenadministratie@asv-almere.nl. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging van de aanmelding. Geen e-mail ontvangen controleer dan of je alle verplichte velden hebt ingevuld.

randomness