Recreatieschaatsen

Recreatieschaatsen in Amsterdam en Dronten.

LET OP: Op dit moment is het nog onbekend óf, wanneer en op welke manier de kunstijsbanen in Amsterdam en Dronten op grond van de coronamaatregelen geopend worden. Inschrijven is mogelijk, maar alles onder voorbehoud.

Naast het jeugdschaatsen (t/m 12 jaar) en het wedstrijdschaatsen biedt ASV ook schaatslessen aan voor recreanten. De schaatslessen worden gegeven op de Jaap Edenbaan in Amsterdam en Leisure World in Dronten. Het schaatsseizoen start half oktober en loopt door tot half maart.

Direct naar aanmeldformulier

Voor wie is recreatieschaatsen bedoeld?

Als je beter wilt leren schaatsen in een gezellige en/of fanatieke groep dan zit je goed bij de recreanten. Voor het ASV recreatieschaatsen geldt een minimum leeftijd van 13 jaar. Er geldt geen maximum leeftijd, je kunt dus zo lang door gaan als je wil. Onder de recreanten bevinden zich overigens uitstekende jonge en oudere schaatsers die vaak niet onder doen voor wedstrijdschaatsers.

Ben je op 1 juli 12 jaar of jonger dan kun je je aanmelden voor het jeugdschaatsen van ASV. 

Aanmelden voor het recreatieschaatsen
Aanmelden kan via het aanmeldformulier van het recreatieschaatsen (zie de knop hierboven).
Voor vragen t.a.v. het recreatieschaatsen kunt u contact opnemen met de coördinator via het contactformulier.

Proefles: Wil je kijken of schaatslessen wat voor jou zijn meld je dan aan voor een gratis kennismaak-les op zondagochtend: Aanmelden gratis proefles

Toewijzingsregels abonnementen

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. zie beleid voor toewijzing recreatie- en wedstrijdschaatsen abonnementen.

Overzicht trainingen:

Wil je als recreant een keer aan een schaatswedstrijd deelnemen, dan is er de mogelijkheid om een wedstrijdkaart aan te schaffen naast je recreatieabonnement. Deze wedstrijdkaart moet worden aangevraagd via bovenstaand formulier. De licentie moet je zelf aanschaffen bij de KNSB.

Voor alle uren geldt dat er minimaal 10 inschrijvingen moeten zijn. Hieronder de overzichten op welke dagen en tijdstippen er training kan worden gegeven.

Amsterdam Jaap Eden Baan

Dag Tijdstip Tijdens Trainer(s)
Maandag 19:40u - 20:40u Abonnementsuur Leon Westenberg
Donderdag 18:20u - 19:20u Publiek /Abonnementsuur Sjoerd Wezenberg
Donderdag 19:40u - 20:40u (vol) Abonnementsuur Claartje Groot Roessink
Zondag 18:00u - 19:00u (vol) Abonnementsuur Miranda Hulst

Dronten Leisure World

Dag Tijdstip Tijdens  Trainer(s)
Zondag 10:00u - 11:00u Publieksuur Anton Spaan / Charles vd Horst / Nena Hooghiemstra

NOTE: 10 weekse schaatscurus: Op de zondagochtend van 10:00u - 11:00u is het ook mogelijk om een 10 weekse schaatstraining te volgen. Kijk voor dit aanbod op 10-lessen-dronten.

De kosten voor de lessen zijn te vinden op de ASV tarieven pagina. Als je definitief geplaatst bent ontvang je aan het begin van het schaatsseizoen een rekening van de penningmeester.

De toegang voor het schaatsen in Dronten Leisure World moet je zelf betalen aan de kassa van de  kunstijsbaan.

CORONARICHTLIJNEN:https://www.leisureworld.nl/wp-content/uploads/2020/09/COVID19_protocol_...

 

Overzicht aanmeldingen voor het recreatieschaatsen

Aanmelden recreatieschaatsen kan tot uiterlijk 31 augustus 2020.

De lessen worden gegeven in verschillende groepen, zodat iedereen op zijn eigen niveau les krijgt. Houd daar rekening bij het maken van van je keuze.

Ouder(s)/voogd/verzorger(s):
Voor leden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder/verzorger verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s) akkoord is met deze aanmelding. Let op: Aan het lidmaatschap van de ASV kan slecht één e-mailadres gekoppeld worden. Wilt u zelf de ASV e-mail ontvangen i.p.v. uw jeugdlid vul dan dat e-mailadres hierboven in.
Aavullende gegevens t.b.v. het lidmaatschap
Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan ledenadministratie@asv-almere.nl. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging van de aanmelding. Geen e-mail ontvangen controleer dan of je alle verplichte velden hebt ingevuld.

randomness