Schaatsen op het Schipperplein 2019-2020

De schaatsbaan aan het Schipperplein is gesloten.

In de winterperiode 2019/2020 hebben de Gemeente Almere en de Almeerse Schaats- en Inlineskate vereniging (ASV) het weer mogelijk gemaakt dat er geschaatst kan worden door schoolkinderen op het kunstijsbaantje op het Schippersplein in Almere Centrum!

Hieronder staat het overzicht van de aanbieders van het schoolschaatsen, de dagen en tijden, de kosten en de contactgegevens van de aanbieders.


Dag: maandag
Aanbieder: De Schoor i.s.m. ASV
Tijden: 08:30 - 15:15 uur
Groep 4 t/m 7
Kosten: €2,- per deelnemer (incl. BTW) – de school ontvangt een factuur van de ASV
Inschrijven via: Combinatiefunctionaris Emmy van Maurik evanmaurik@deschoor.nl of 06-14889068
Overige informatie: Clinics duren minimaal een uur en vinden plaats in een reeks van twee. Er dient minimaal één leerkracht aanwezig te zijn ter ondersteuning.

Dagen: dinsdag. woensdag en/of vrijdag
Aanbieder: Winter Playground Almere
Tijden: 09:00 - 17:30 uur
Groep: 3 t/m 8
Kosten: €3,- per kind per les (excl. BTW) – (dit is incl. huur schaatsen en excl. Btw) – de school ontvangt een factuur van Winter Playground Almere
Contactgegevens / aanmelden: Edgar Donkervliet edgardonkervliet@gmail.com
Vervoer: Op woensdag en vrijdag kan de SchoolSchaatsBus GRATIS worden ingezet om de kinderen op te halen van school en deze naar de ijsbaan te brengen. 
Overige informatie: Het SchoolSchaatsen duurt 1 uur. Uit onze meer dan 10 jaar lange ervaring weten wij dat het leereffect bij de kinderen en het plezier in het schaatsen op het Schipperplein het grootst is als het SchoolSchaatsen minimaal twee à drie keer achterelkaar aangeboden wordt. Als leuke afsluiting van de derde keer rijden de kinderen een heuse mini-Elfstedentocht (inclusief medaille). Indien het met de schoolplanning beter uitkomt om een ander aantal lessen in te plannen kan dat ook.  Bij overige vragen en/of als u zich als school wilt inschrijven voor het SchoolSchaatsen kunt u een bericht sturen naar edgardonkervliet@gmail.com

Indien u vragen heeft of uw klas(sen) wilt aanmelden dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende partij.

randomness