Schaatsen op het Schipperplein 2020-2021

De schaatsbaan aan het Schipperplein begin december open.

(onder voorbehoud van de weersomstandigheden!)

In de winterperiode 2020/2021 maken de Gemeente Almere, Stichting De Schoor en de Almeerse Schaats- en Inlineskate vereniging (ASV) het weer mogelijk, dat er geschaatst kan worden door schoolkinderen en voor het publiek op het kunstijsbaantje op het Schippersplein in Almere Centrum!


     

Dag: Schoolschaatsen op maandag en donderdag vanaf 7 december t/m de voorjaarsvakantie 2021 (onder voorbehoud van de weersomstandigheden en evt. coronarichtlijnen)
Aanbieder: De Schoor
Tijden: 8.45-10.15 uur / 10.30-12.00 uur / 12.15-13.45 uur
Groep 5 t/m 8
Kosten: € 30,- per groep/per uur inclusief huur van schaatsen
Inschrijven via: De link https://form.typeform.com/to/rBnjlVao
Overige informatie:

Begeleiding vanuit school, minimaal 2 volwassenen. Mede voor het aandoen van de schaatsen en het samen toezichthouden op een prettige schaatsles voor alle kinderen.

Kinderen erop attenderen dat handschoenen verplicht zijn!

Heeft u vragen betreft het schaatsen onder schooltijd? Dan kunt u contact opnemen met Emmy van Maurik via evanmaurik@deschoor.nl.

Let op: Het dragen van handschoenen is verplicht!


Almere on Ice (samenwerking gemeente Almere, De Schoor en ASV)

          

Dagen:

2 blokken van 4 lessen:

blok 1: ma 21 dec t/m 24 dec en blok 2: ma 28 dec t/m 31 dec 2020

Aanbieder: Almeerse Schaatsvereniging ASV
Tijden: 12-13 uur
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Kosten: € 20,- per kind per blok van 4 lessen inclusief schaatshuur; contante en gepaste betaling bij aanvang van de 1e les
Aanmelden: Via insturen van het onderstaande formulier
Overige informatie: Let op: Het dragen van handschoenen is verplicht!

 

Voor aanmelding is toestemming van een ouder(s)/verzorger(s)/voogd verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s)/voogd akkoord is met deze aanmelding.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Na het insturen van het formulier ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Geen email ontvangen controleer dat of alle verplichten velden zijn ingevuld.

randomness