Recreatieve skateclinics voor leden en niet-leden

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

ASV geeft recreatieve inline-skate/skeelertrainingen trainingen voor beginners, gevorderen. Een overzicht van het aanbod is hier onder te vinden. Deze trainingen en clinics zijn zowel bedoeld voor ASV-leden als niet-leden.

 

Inline-skate/skeelertraining - recreatief (ASV-leden en niet-leden)

Maandag 19:00 - 20:00 - Beginners: Veiligheid, stabiliteit en opbouwen van skatevaardigheid (waaronder behendigheid) komt bij deze training voor beginners aan de orde.

Maandag 20:00 - 21:00 - Gevorderden: Vergroten van de skatevaardigheid, uitbouwen van behendigheid  en opbouwen van snelheid en conditie komt bij deze training voor gevorderden. Bij deze training wordt er soms ook gebruik gemaakt van de fietspaden in de directe omgeving van de skatebaan

Beide trainingen worden op dit moment niet aangeboden!

Het aanbod voor de ASV-trainingen voor leden, waaronder streethockey, is te vinden op: Skatelessen en conditietrainingen voor ASV leden.

Alle lessen worden gegeven op de ASV Inline-skatebaan in het Fanny Blankers-Koen sportpark (Competitieweg 5, Almere Stad). De ASV inline-skatebaan is goed te bereiken met de fiets, bus (halte FBK-sportpark) of auto. Parkeren kan voor de ingang.

De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van skates, een valhelm, pols-, elleboog en kniebeschermers. Uiteraard kun je ook je eigen skates/skeelers gebruiken.

Tijdens de lessen is het dragen van een helm verplicht . Het dragen van pols-, knie-, en ellenboogbeschermer wordt sterk aangeraden.

Aanmelden: Aanmelden voor de trainingen kan door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en in te sturen.
Graag gepast betalen want pinnen is niet mogelijk.

Logo Sportpaleis

Aanbieding: Deelnemers ontvangen een 10% kortingsbon om nieuwe skates of beschermingsmateriaal aan te schaffen bij Sport 2000 Sportpaleis, Corridor 8.

Nog vragen: stuur een e-mail aan: edgar@asv-almere.nl.

randomness