Sponsoring


Wie of wat is de ASV

De ASV is opgericht op 12 maart 1984 met als doel het bevorderen en stimuleren van de schaatssport. De vereniging realiseert deze doelstelling d.m.v het geven van lessen, trainingen en het organiseren van evenementen. In de zomermaanden worden de activiteiten uitgebreid met het inline-skaten.

Voor de schaatstrainingen wordt gebruik gemaakt van de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Samen met de gemeente Almere is een nieuwe inline-skate/landijsbaan gerealiseerd in het Fanny Blankers-Koen park.

Er wordt vanuit een financieel gezonde basis geopereerd. Het aantal leden heeft zich afgelopen jaren gestabiliseerd rond de 600 leden.

 

Wat zijn onze activiteiten

Schaatsen

Tijdens het schaatsseizoen dat loopt van begin oktober tot half maart organiseert ASV schaatsactiviteiten voor recreanten, jeugd en wedstrijdrijders. Onder de auspiciën van de KNSB en het gewest Noord Holland/Utrecht deel genomen aan lange baanwedstrijden, marathonwedstrijden en clubkampioenschappen.

Een belangrijke basis activiteit is het jeugdplan. Het jeugdplan omvat alle, nu ruim 40, licentiehoudende jeugdleden. Het jeugdplan is erop gericht om de jeugd naar een niveau te brengen dat toegang zou kunnen bieden tot de baanselecties van b.v Amsterdam en de gewestelijke selectie. De vereniging wil de talentvolle schaatsers langer aan zich binden door verregaande trainingfaciliteiten aan te bieden. De ASV ondersteunt naast de talentvolle wedstrijdschaatsers overigens alle jeugdleden. Voor de jeugd worden tijdens het schaatsseizoen diverse stimulerende activiteiten georganiseerd zoals jeugdkamp, het diplomaschaatsen, een mini-elfstedentocht.

In de zomerperiode zijn er jeugdweekenden, trainingskampen en fietsweekenden. Verder organiseert ASV loop -, lenigheids - en fietstrainingen ter voorbereiding op het winterseizoen. De skeelertrainingen bereiden de leden verder voor op de winter en wordt ook beoefend door leden die alleen aan deze activiteit deelnemen.

 

IJsbaan Schipperplein

De ASV organiseert op de 200m ijsbaan op het Schipperplein in Almere Stad keren schaatsclincs voor de schoolgaande jeugd.

 

 

Weissensee-weekend

Al jaren gaat de ASV met tussen de 50 en 60 schaatsfanatten naar de Weissensee in Oostenrijk. De sfeer in het weekend is recreatief-sportief waarbij iedereen op zijn/haar niveau een prachtige prestatie kan neerzetten.

 

 

Inline-skaten

ASV Inline-skate route: ASV onderhoud, in samenwerking met de gemeente Almere, een permanente bewegwijzerde skeelerroute in en rond Almere. De route maakt ook onderdeel uit van het ANWB knooppuntensysteem. Hier kan men op individuele wijze gebruik van maken op elk willekeurig tijdstip.

Almere Inline-skate Event: Tijdens dit Almere Inline-skate Event kunnen inline-skaters van elk niveau een recreative toertocht rijden overde skeelerroute. ASV verzorgt voor een begeleiding en een versnappering onderweg. Ook is er tijdens het event een KPN Inline-skate wedstrijd waar de inline-skate-top aan deelneemt. Ook is er tussen de wedstrijden door voor de kinderen/jeugd een mogelijkheid om een wedstrijd te rijden. In 2013 is het NK Baan en het EK Inline-skaten met succes georganiseerd. Tijdens deevent zijn er verschillende mogelijkheden te sponsoren, zoals prijzengeld, bijdrage in nature, en zijn er verschillende mogelijkheden om uw naam vermeld te krijgen op banner, flyers of een advertentie.

 

Waarom benaderen wij u?

De ASV heeft de laatste jaren haar activitreiten flink uitgebreid met behulp sponsoren. De herkenbaarheid binnen de gemeente Almere is belangrijk. Het behoud van kwaliteit, de groei die naar verwachting zal plaats vinden na aanleiding van de nieuwe skeelerbaan/landijsbaan, zijn elementen die een investeringen vragen.

Uw bedrijf kan aan onze toekomst mede een bijdrage leveren door onze vereniging als sponsor financieel dan wel in natura te steunen, om de schaats-/skeelersport in de toekomst in Almere te blijven garanderen en toegankelijk te houden voor alle lagen van de bevolking. Schaatsen/skeeleren zijn volkssporten en dat dient in onze overtuiging ook zo te blijven. Uw bijdrage kan in belangrijke mate bijdrage aan het realiseren van dit streven. Schaatsend/skeelerend Almere zal u er dankbaar voor zijn.

Wat kan ASV voor u betekenen?

Wij kunnen de volgende mogelijkheden bieden:

  • Reclame uitingen op onze trainingspakken, wedstrijdpakken, truien voor de recreanten, mutsen etc.
  • Een banner op onze website.
  • Artikelen in de diversen bladen met foto's waarop uw naam/logo zichtbaar is.
  • Bij voldoende interesse van sponsors 26 weken lang uw advertentie in Almere Vandaag
  • Reclame uitingen tijdens de skeelertochten en de aankondigingen daarvan.
Wedstrijdspak Trainingspak

 

randomness