Vertrouwenscontactpersoon

Bij de ASV Schaatsen en inline-skaten vinden we dat alle leden recht hebben op een prettige sfeer die past bij kernwaardes van ASV: sportiviteit en plezier zijn  belangrijke bindende factoren binnen onze vereniging. 

Het voorkomen van ongewenst gedrag en het bevorderen van een sportsfeer waarin ongewenst gedrag, zoals pesten, discrimineren of seksuele intimidatie geen kans krijgt is dan ook een zaak van ieder lid van ASV.

Het bestuur heeft besloten, mochten er zich toch gevallen of situaties voordoen waarin sprake is van ongewenst gedrag, te zorgen dat er een mogelijkheid is om contact op te nemen met een vertrouwenscontactpersoon.

Een vertrouwenscontactpersoon is iemand binnen de vereniging waarmee je contact kan opnemen om een melding of een klacht over ongewenst gedrag of situatie in vertrouwelijkheid te bespreken.

De vertrouwenscontactpersoon kan dan met de melder de mogelijkheid bespreken hoe verder te handelen met de melding of klacht.

Binnen ASV zijn de vertrouwenscontactpersonen te bereiken door gebruik te maken van het contactformulier: https://asv-almere.nl/contact en daar de categorie: 'Vertrouwenscontactpersoon' te selecteren.