Wedstrijdschaatsen

Wedstrijdschaatsen op de Jaap Edenbaan 16 oktober 2021 - 20 maart 2022.

Wat is wedstrijdschaatsen?

Bij wedstrijdschaatsen (of licentieschaatsen) krijg je training gericht op het verbeteren van je schaatstechniek- en uithoudingsvermogen. In tegenstelling tot het recreatieschaatsen zijn deze trainingen gericht op het wedstrijdschaatsen (langebaan- en/of marathonwedstrijden). Wedstrijdschaatsen is bedoeld voor schaatsers die al een goede schaatstechniek hebben en de ambitie hebben om wedstrijden te rijden. De trainingen vinden plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

Direct naar aanmeldformulier.

Langebaanwedstrijd Om wedstrijden te kunnen rijden, heb je een licentie van de KNSB nodig. Met een licentie kun je wedstrijden rijden op de ijsbaan waar je een licentieabonnement hebt. Het is op zich mogelijk op twee verschillende ijsbanen een licentieabonnement te hebben. Het is echter niet mogelijk op beide ijsbanen wedstrijden te rijden, omdat je slechts één licentie kunt krijgen met een daaraan gekoppeld KNSB lidmaatschapsnummer. Dit nummer is vervolgens weer gekoppeld aan een bepaalde ijsbaan. Per persoon wordt slechts één KNSB lidmaatschapsnummer verstrekt. De wedstrijdrijder dient zelf een wedstrijdlicentie aan te vragen bij de KNSB.

Marathonlicentie
Met een standaardlicentie kun je meedoen aan langebaanwedstrijden op je ijsbaan. Als je ook marathonwedstrijden wilt rijden, heb je een marathonlicentie nodig. Deze moet je aanvragen bij de KNSB zie https://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Aanmelden tot uiterlijk 31 augustus 2021                                                                            De officiële aanmelding wordt naar BGA (BaanGrootAmsterdam) gestuurd. Zij gaan dit in hun administratie verwerken en activeren. Zodra de aanmelding is geactiveerd kan deze niet meer worden geannuleerd. U koopt namelijk een abonnement en toegangspas van BGA. Het abonnement en toegangspas staat op naam geregistreerd en kan niet worden overgedragen naar een ander persoon. Annulering is bij BGA na 1 oktober 2021 alleen mogelijk na overleggen van schriftelijk bewijs van een arts.

Trainingsuren ASV wedstrijdschaatsen 16 oktober 2021 - 20 maart 2022:

Tijdstip Wedstrijdschaatsers Trainer(s)
Dinsdag 16:55 - 18:00 Jeugd tot 14 jaar Hannie van Straaten

Woensdag

19:40 - 20:45

Gevorderde wedstrijdschaatser vanaf 13 jaar en volwassenen (marathonwedstrijders) Miranda Hulst
Donderdag 19:00 - 20:00
20:10 - 21:10
Shorttrack BGA

Vrijdag

18:10 - 19:15 Gevorderde wedstrijdschaatser vanaf 13 jaar en volwassenen Jens Salomons, Sjoerd Wezenberg
Zaterdag 08:00 - 09:05 Jeugd en volwassenen (Samen inlopen om 7:45) Hannie van Straaten
Martine Dijkstra

Aanmelden
De aanmelding voor het wedstrijdschaatsen kan via invullen van de je gegevens onderaan deze pagina.
Voor vragen t.a.v. het wedstrijdschaatsen kunt u contact opnemen met de coördinator via het contactformulier.

 

Toewijzing, wijziging en verlies abonnementen

Zie het document; beleid voor toewijzing recreatie- en wedstrijdschaatsen abonnementen

 

Wedstrijdsecretariaat

Magreet Kamper

Contact:

Wedstrijdschaatsen

Aanmeldingen abonnementen wedstrijdschaatsen

Titia van der Horst

Contact

Aanmeldingen wedstrijdschaatsen

Volg de prestaties van de ASV wedstrijdrijders uit de baanselectie Amsterdam op: baanselectieamsterdam.nl.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 augustus 2021.

De kosten zijn afhankelijk van de leeftijd en het aantal lesuren. De tarieven zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.


Aanmelden ASV wedstrijdschaatsen


Schaatsers en trainers hebben aangegeven bij voorkeur in/aan meer homogene groepen les/training te krijgen/geven, zodat meer tegemoet gekomen kan worden aan de specifieke wensen van de groep. ASV kan hierdoor meer kwaliteit bieden in de lessen/trainingen. Indien ingeschreven wordt bij een groep niet overeenkomstig de schaatskwaliteiten is het mogelijk dat u onvoldoende aandacht krijgt. Wij verzoeken u daarom daarmee rekening te houden bij het maken van de groepskeuze.

Ouder/voogd/verzorger
Voor jeugdleden t/m 15 jaar is toestemming van een ouder(s)/verzorger(s)/voogd verplicht. Met het invullen van de contactgegevens stellen we dat de ouder(s)/verzorger(s)/voogd akkoord is met deze aanmelding.
Aanvulleende gegevens t.b.v. het lidmaatschap
Het ASV lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Verzoeken tot beëindigen van het lidmaatschap dienen voor 31 maart te geschieden middels een e-mail aan ledenadministratie@asv‑almere.nl. Het lidmaatschap wordt los van de kosten voor de lessen in rekening gebracht. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de ASV tarieven pagina.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASV Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Na het insturen van het formulier ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsemail. Geen email ontvangen controleer dat of alle verplichten velden zijn ingevuld.

randomness