Inschrijving ASV Weissensee challenge 2022

De volgende ASV Weissensee challenge vindt plaats van 6 t/m 10 januari 2022.

UPDATE i.v.m. aanhoudend Corona besmettingen: 

 • De optie voor een busreis komt dit jaar te vervallen
 • Het hotel stelt dat de bezoekers moeten kunnen aantonen dat ze of gevaccineerd zijn, of genezen van een corona-infectie zijn of een recente (max 48u?) negatieve COVID-19-testuitslag (testbewijs) kunnen overleggen.
  Je bent zelf verantwoordelijk om dit goed te regelen, de organisatie kan hierin niet bemiddelen indien er problemen hierover ontstaan
 • ASV zorgt voor de overnachting van vrijdag-zaterdag en zaterdag-zondag
 • Indien extra overnachten gewenst zijn dan dien je deze zelf met het Hotel te regelen.
  Contactgegevens: 
  Adres: Techendorf 17, A-9762 Weißensee.
  Telephone: +43-47132231
  Email: info@lacus.at
  Website: Hotel Lacus.

Voorwaarden voor aanmelding:

 • Lidmaatschap van de ASV is verplicht.
  De kosten van het ASV-lidmaatschap worden apart in rekening gebracht (Tarieven).
 • Bij aanmelding vóór 15 november brengen wij een bedrag van €25,00, inschrijfgeld,in rekening. Hiervoor ontvang je een factuur.
  Het inschrijfgeld is een aanbetaling op de totale reissom en wordt niet terugbetaald bij een eventuele afmelding.
  Rond 15 november wordt de definitieve reisom vastgesteld en ontvang je een factuur het betalen van het restant.
 • Bij aanmelding na 15 november ontvang direct je een factuur voor de volledige reissom.
 • Wachtlijst: Indien er je op de wachtlijst wordt geplaatst worden er nog geen kosten in rekening gebracht. Pas als je van de wachtlijst afgaat ontvang je een factuur.

Voor de betalingen geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Pas na het voldoen van het inschrijfgeld en/of de reisom is de inschrijving defintief. Indien het inschrijfgeld en/of de reissom niet binnen de gestelde termijn zijn betaald wordt je inschrijving ongeldig en zullen de inschrijving verwijderen van de lijst.

Bij annuleringen ná 1 december worden eventuele kosten van het hotel in rekening gebracht.

De definitieve reissom voor de reis in 2022 wordt half november 2021 vastgesteld. Ter indicatie in 2020 waren de kosten €200,00. Houd er rekening mee dat deze prijzen nog kunnen stijgen i.v.m. stijgende kosten van hotel!

Eenpersoonskamers: Vanaf dit jaar geldt een toeslag van €25,00 voor een eenpersoonskamer per nacht. Verder is het aantal eenpersoonskamers beperkt. Toewijzing gebeurt op basis van volgorde van aanmelding.

Lunchpakketten en gebruikte drankjes in het hotel zijn hierbij niet inbegrepen.

De maximale groepsgrootte van het weekeind is afgestemd op de grootte van de algemene ruimten (eetzaal en bar) van het hotel en de geldende covid-regels. Op die manier blijft het als groep gezellig; zo hebben we de vorige keren ervaren.

Eventuele extra overnachtingen in het hotel dien je zelf regelen en worden apart afgerekend met het hotel.

Jouw gegevens
Contactgegevens calamiteiten
Mochten zich gedurende het weekend calamiteiten voor doen met wie kunnen we dan contact opnemen?

Het lidmaatschap van de ASV is verplicht. Met de aanmelding ga je tevens akkoord met het lidmaatschap van de ASV tot je wederopzegging. Het ASV-lidmaatschap loopt van 1 april tot 31 maart en wordt automatisch verlengd. Opzeggingen dienen vóór 1 maart gestuurd te worden aan de ledenadministratie@asv-almere.nl.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Foto's: Tijdens de ASV activiteiten kunnen er foto's genomen worden die op de ASv Website of ASV Social Media kanalen worden geplaatst. Indien men bezwaar heeft tegen de plaatsing kan dat het beste direct bij de fotograaf worden aangegeven. Mocht de foto al geplaatst zijn dan kan een verzoek tot verwijdering gedaan worden via webmaster@asv-almere.nl. We zullen de foto dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Na het versturen ontvang je binnen enkele minuten een bevestings-email. Geen email ontvangen of lukt het versturen niet controleer dan of alle verplichten velden zijn ingevuld!